Vriendelijkheid / Advies / Kwaliteit

 

Haarkappen is niet zomaar een service, het is een VAK. En dat heeft Talking Heads goed begrepen. Want bij ons laat u niet zomaar uw haren knippen. U laat zich met huid en haar verwennen in een rustgevend kader. Ver weg van de typische salonsfeer. Zonder vitrines, spiegels of luidruchtige muziek. Maar met des te meer aandacht voor u. Massages, essentiële oliën en pure aroma’s die zowel uw haren als uw geest stimuleren. Zodat u herboren weer naar buiten stapt.

 

Talking about you!
Bij Talking Heads draait alles om u! Dat betekent kleurdiagnoses in functie van uw gelaatskleur. Snittechnieken aangepast aan uw gezichtsvorm. Professioneel en persoonlijk advies dat past bij uw persoonlijkheid. Kortom, een kapsel dat u op het lijf geschreven is. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in de behandeling van hoofdhuidproblemen.

 

Gwen Verdonck‚Ä®

Gwen Verdonck zit al 23 jaar in het VAK. Meer dan twee decennia ervaring dus, die ze met veel plezier en toewijding tot uw dienst stelt in haar salon. Ze kreeg haar opleiding bij enkele van de meest gerenommeerde namen uit de kapperswereld: Vidal Sassoon, Toni & Guy, Jacques Dessange, L’Oréal, La Biosthétique.

 

Sam Bonte‚Ä®

Sam Bonte kreeg het VAK met de paplepel ingegeven. Hij groeide op in een echte kappersfamilie en kan intussen terugkijken op ruim 30 jaar ervaring. Hij werkte in Londen, Düsseldorf en zelfs in het opleidingscentrum van La Biosthétique in Parijs. Sam is nog altijd, en meer dan ooit, geboeid door haarkappen en is continu op zoek naar innovatieve technieken. Daarom heeft hij zich gespecialiseerd in het aanbrengen en knippen van haarwerken. Net als Simon, zijn vader, trouwens. Ook een echte haarwerkspecialist.

 

Ontdek meer over de haarwerken van Sam Bonte. Klik hier.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review